čtvrtek 1. dubna 2010

Jak upéct zajíce

Dovolte mi, abych Vám představila tradici našich Velikonoc. Je to hlava zaječí. Nebo králičí? Prostě tuto hlavu jsem pekávala Velikonočně, když ještě Muž i Žena byly malými bezstarostnými robátky.
A nyní se snažím tradici udržet pro má vnoučata. Tak tady je návod:

Upečte Váš oblíbený kulatý dortový korpus. Já ho dřívávějc i přibarvovala neochuceným špenátem. No potravinářské barvičky neprodávaly na každém kroku a byl tak pěkně stylový k zelenému čtvrtku, prostě jarně bláznivý....


...a pozor, vyrobte ten Váš nejlepší krém. Piškotek nakrmte krémem a celý ho ještě omažte...

...miskou nebo od oka naznačte uši ušaté....po odříznutí přiložte ...


...no a zavolejte děti. Jo a dřiv než je zavoláte nakupte: pralinky, bombonky a uvažte pořádnou mašli aby se Vám ten Velikonoční frajer mezi jinými mlsy v lednici neztratil :o))



...naše vnoučátka nepomáhala, prázdninově si hověla s Holynkama a dívala se na Hannah Montanu v PC a byla hodná, to jo :o))))

4 komentáře:

  1. Sice nevím, co je ta montána,ale zajoch je boží..Šárčeti by se líbil...jen nevím, jestli to dám, mám njak dost:-(

    OdpovědětVymazat
  2. No jo Andy, tvoje Gábi je už velká a Šárče malý takže neboj až nastane ten správný čas poznáš :o)))

    OdpovědětVymazat
  3. Zajíc ,to je super nápad!Vnoučátka jsou úžasná:o)) a vypadají taaak hodnááá(ale zdání klame,co??).Flo

    OdpovědětVymazat
  4. No tak jestli je zajic tak dobry jako byla Barbie, tak bych si ukrojila kousek ouska, prosim :-)))
    A Montanou je nakazena cela skolka :-) Andy, bud rada, ze nevis, o co jde ...

    OdpovědětVymazat