úterý 13. dubna 2010

Maminčina sluníčka



Madam zima si načechrala peřinu a než bíle ulehla k spánku, probudila Jaro.
Jenže tomu se vstávat nechce. Už už otevíralo oči blankytné barvy a prohodilo blonďaté vlásky nad naší krajinou aby pak temně zabrečelo, že vstávat nebude. Váhavě se opět pokouší vstát, čechrá si barevnou sukénku, zdobí si stromy a keře květenou ale usmívat se prý nebude. Pak na chvilku změní názor, to když rozkvete nový strom. A tak nálady veselé střídají jeho chmury a potoky slz s kytičkovým festivalem. Nedivte se, Svéhlavička žije věkem pubescenta.

...a protože žijeme s ním, nemáme to jednoduché.
Chvilku to vypadá, že naskočíme jarně na kola aby nás následně srazil náladově déšť.
A hlavně nám chybí něco pěkného. Něco jarně milého, heboučkého a mazlivého.
A chybí nám sluníčko.
Ale čtyři sluníčka z chovatelské stanice z Roxburku Sun z Bíliny jsou tady.
Jejich jména ještě neznáme ale víme, že dvě dandí holky a dva dandí kluci jsou dětmi Nettle. Nettle z Roxburku Sun je totiž maminka naši Holy (a tím pádem babička Nelynky) :o)

7 komentářů:

  1. Aranelko, moc tě zdravím a opět souhlasím - jaro je nádherné období, ale toho sluníčka je nějak málo :o( i zima na něj byla skoupá a jaro si také dává na čas - a my ho táááák potřebujeme!
    I když já si stěžuji a u nás krásně svítí :o) ale jak dlouho :o(
    A ty čtyři sluníčka v podobě štěňátek jsou nádherná.
    Hezký den, Martina

    OdpovědětVymazat
  2. Aranelko, i nám chybí sluníčko.Od soboty kdy tu i sněžilo nám neustále prší,a je nám z toho zatraceně smutno.Tvoje sluníčka jsou nádherná a báječná!!!Přesně jak píšeš:jarně milá,hebká no prostě ÚŽASNÁ!!!F.

    OdpovědětVymazat
  3. 4 malá sluníčka jsou nádherná, to veliké taky postrádám. U nás už je několik dnů pošmourné deštivé počasí:-( Ale věřím, že už bude brzy líp:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Aranel miminka jsou úžasná...
    Dnes v noci se mi zdálo, že venčím dvě dandí holky. Že jsem je koupila díky tvému doporučení...a ony měly hlavu pudla. Pořád jsem dumala co je špatně. :oDD

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj krásně jsi to napsala.Ty jsi ale veliký poeta a štěníčci už mají jména! Vigo podle pana kouzelníka, Vikink podle slavných seveřanů, protože otec je hrdé švédské krve, Vinka minor neboli Barvínek střední a Kočičí tlapička, to jsem Zojce dobře nerozumněla, jak v překladu.
    :O)))

    OdpovědětVymazat
  6. Milé dámy, sluníčko potřebujeme moooooc všechny ale jen tak akorát :o)
    Ayo, nediv se dyk já vás tady masíruju dandíkama nepřetržitě,kdyby se ti o tom nezdálo, bylo by to i podivné a hlavu doladíš neboj :o)))
    Vlaďko, jména štěnek jsou opět krásná, Zojka vybere vždy povedená a krásná jména :o)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak bych to nenapsala nikdy...miminka jsoum krásná..

    OdpovědětVymazat