pondělí 3. května 2010

Povedené odpoledne

... ještě malé ohlédnutí za pátkem:
Když se chystáte jít s pejskem na výstavu, musíte mít potvrzení o jeho zdravotním stavu. A my jsme s Nelynkou jeli k naši pani doktorce. Paní doktorka sídlí kousínek za Prahou, co by kamenem dohodil. Nelynku důkladně vyšetřila, poslechla srdíčko, prohmatala bříško, podívala do oušek, překontrolovala stav žlázek. Celou dobu se soustředila a nemluvila. A protože jsme nechtěli její profesionální přístup rušit, mlčeli jsme i my.
" ahoj Nelynko" vstoupila do ordinace Barunka, dcera pani doktorky a bez mrknutí oka poznala naši slečnu.
"jak si Barunko poznala, že je to Nely"? ptáme se současně s paní doktorkou. Ono totiž i naši sousedé mají potíž rozpoznat, která je Holy a která Nely.
"vím to, znám ji od doby, když byla ještě štěňátko" odpověděla suverénně Barunka a počaly se společně s Nelynkou mazlíčkovat jako by se vídaly často a jejich přátelství by bylo dennodenní samozřejmostí.

Až doma jsem přemýšlela, kdy Barunka viděla naši Nely naposled. A jestli si vzpomínám dobře tak tenkrát Nely vypadala asi takto

Dnes mne mrzí, že jsem si na návštěvu nevzala foťák. Jenže brát si foťák na návštěvu ke Gabro by bylo víc než troufalost. Gábi, tedy Víla jak jí říkám, fotí tak nádherně, že bych se tu moji černou skřínku styděla vzít. Jenže nemám fotky do blogu :o)))
Můžu jen podat písemnou zprávu. A to takovou, že jsem si s Vílou u kafíčka popovídala, jak už jsem nutně počebovala na téma : jak jde život ženám v jakémkoliv věku :o)))
Meganka od nás loudila muffiny i kefirovku, Kristýnka se několikrát zeptala, kde je "děda" to jako Pepa, a prozradila mi, kde ukrývá svoje nejtajnější poklady, hračky co má pod postýlkou, Karolínka mi ukázala jaká s ní roste šikovná gymnastka a namalovala mi obrázek na lednici, jenže já hlava děravá jsem tam nechala, snad mi ho Víla hodí do kastlíku.
Vílo tohle musíme zopakovat
A jako hřeb odpoledně malé zjištění: krysáci mi nevadili, mazlila jsem se s nima jako blázen a vůbec mi nepřišlo divné, že mají hladké ocásky ani že mi lezou do zádu na krk, to prý mají nejradši a vypadalo to asi takto :o)

8 komentářů:

  1. Jé, to jsem se pobavila fotkou na závěr:-D

    OdpovědětVymazat
  2. No, mně při té poslední fotce běhá mráz po zádech a vstávají chlupy hrůzou. Ale jinak odpoledne jistě skvělé:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jednoduše a stručně :::skvělý den!!!:O))Flo

    OdpovědětVymazat
  4. :-D, teď jsem se pobavila... Ta fotka na závěr nemá chybu!!! Obrázek hodím do kaslíku ráno :-). Nedostala jsem se dnes vůbec k PC, tak reaguji trošku opožděně. A máš pravdu, musíme to zopakovat :-), ty naše tlamičky ukecané neměly dost prostoru :-))).

    OdpovědětVymazat
  5. pěkná závěrečná fotka, fakt nemá chybu. A u Gabro jsem koukala včera, tak jste si to pěkně užili. To je fajn. hezký den
    j.

    OdpovědětVymazat
  6. No a pak založíme nový blog s názvem " Dvě Ká pijí kávu a mrskají tlamičkama"

    OdpovědětVymazat
  7. A já se přidávám k ostatním...ta závěrečná fotka opravdu nemá chybu :-)

    OdpovědětVymazat