čtvrtek 20. května 2010

'Gladiátorka

Pepa se po mém odchodu na ranní směnu vzbudil. Asi v 6 hodin ho probudil křik gladiátorů a řičící publikum. Rozespalý a ještě nechápající situaci vkráčel do obývacího pokoje. Na pohovce seděla Nely. Krátila si spokojená dlouhou chvíli. Dívala se na bojujícího Russela Crowe. Chvíli to asi trvalo než spustila TV a DVD. Na ovladači zůstali trvalé otisky jejího zápasu. Příště to půjde jistě snáz :o)))

7 komentářů:

  1. Tak jsi mi připomněla našeho jezevčíka před téměř 13ti lety. Jenže já tenkrát myslela, že ho zadupu do země. Náš ovladač byl v naprosto nepoužitelném stavu. A pak i další. Jsme poučeni a veškeré ovladače dáváme hóódně vysoko :) A co Nely? Líbilo se jí to? Asi na to budu muset taky juknout :)

    OdpovědětVymazat
  2. No to je holka šikovná :-D. A asi má ráda drsné chlapy! :-)))

    Těším se na kadeřnici!!! Teta, šlo by to třeba 28.5.? Nebo prostě do tohoto termínu? My jedeme 29.5. na svatbu, tak abych byla za krásnou...

    OdpovědětVymazat
  3. Nely nemá ráda seriály?:-) Je šikovná, přece nebude čekat až vstanete:-)

    OdpovědětVymazat
  4. pamatuju si, jak náš pes kdysi dávno okousal mamce podpatky u nových lodiček!! Udělal jí z toho balerínky :-)) Smát se tomu dokázala až po dlouhé době :-)) Nojo, mazlíčci ;-) ,ti si nás vychovají ,jak potřebují...

    OdpovědětVymazat
  5. Páni Liduško, štěníci se opravdu povedli a mají nesmírný talent sbližovat se s lidskými vymoženostmi! Tak mě napadá, co asi lépe chutná? Ovladač nebo zubní protéza? Asi by si holky pokecaly!

    OdpovědětVymazat