neděle 9. května 2010

Potíž s producenty

Ve čtvrtek si kupováváme svazek čerstvých růží v sámošce. Jenže, už neměli. Zřejmě touto "marnotratností" bude trpět více rodin:o)
Pepovi váza s čerstvými květinami chyběla na našem jídelním stole tolik, že v sobotu ráno v našem oblíbeném květinářství nechal uvázat takto krásnou kytici...

...s Toníčkem jsme v pátek doplnili pár nutných nezbytností do koupelny. Voní tak krásně, že zaslouží stát na čisté poličce. Jen jsem naznačila a koupelna byla v sobotu na poledne krásně vycíděná, další motivace pro babiččinu peněženku :o) ...

...Maruška se celý život ráda sluní. I nyní v tak úctyhodném věku, kdy jiné babičky se před sluníčkem schovávají, sedává na balkoně a má už takto pěkně opálený obličej ....
... dva volňásky do Karlínského divadla nám způsobili nemalé problémy. Nejdřív jsme řešili, kdo půjde. Tedy kdo z nás dvou. S Maruškou někdo musí zůstat doma...trpí jistými obavami, že ji někdo ublíží..
... půjdu já. A kdo se mnou. Žena. Super. Jenže odpoledne volala a ani nemusela vysvětlovat proč změnila názor. Rýba a teplota. Uzdrav se Ženo!
... nevzdávala jsem se. Volám dál...Eva by šla ráda ale učí se na státnice....kamarádky nemůžou... nakonec jsem přerušila Toníčkovo poznávání Prahy jízdou tramvají č. 26. Souhlasil. ...
...v Karlínském divadle se konal muzikál Producenti. Moc jsem od toho nečekala. A tak nějak, dobře jsem udělala. Jen nechci případné zájemce odrazovat. Je pravda, že herecký výkon Jaromíra Dulavy je vyjímečný, ale půjdu na něj příště jinam. Roman Vojtek, přes to, že si v pátek domů přivezl miminko, hrál a zpíval. A je hezký a sympatický a ohebně gumový :o) A další můj poznatek, v divadle si potrpí na sošné herečky typu Laďky Kozderkové, tentokrát ji asociovala Marika Procházková.
Nakonec jsme s Toníčkem ocenili obří kulisy, jejich proměny na jevišti a pohled ze sedadel VIP do orchestřiště, pár dobrých fórů. (je to s prominutím taková krávovina, že se nakonec musíte smát)
Ze dvou důvodů jsem za volňásky vděčna. Užila jsem si totiž Toníčka jinak než doma, jako milého společníka. A to se hodí :o)
A za druhé, mám takový pocit, že by člověk žijící v Praze měl některé budovy vidět nejen zvenčí. A divadlo v Karlíně je tak krásné, zejména po rekonstrukci, že za návštěvu jistě stojí.

2 komentáře:

  1. Kdepak, babičky se před sluníčkem neschovávají :) Alespoň ne ty co já znám.
    Ženě brzké uzdravení a tobě taktéž :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě nejaká nešťastnice se učí na státnice?:-)

    OdpovědětVymazat