sobota 26. března 2011

Holynky ....

... byly minulý týden na úpravě srsti....dovolte mi poznámku zatím co já cestuju za kadeřnicí z Prahy do Lysé...Holynky cestují až do Mostu :o)
Jenže není úprava jako úprava....šikovné ruce a letité zkušenosti naši přítelkyně Zojky... lehce a tak mimochodem odvedou práci profesionála. Holynky pak vypadají tak krásně!!!!

...navíc Holynka ze Zojky cítí pořád vůni svého domova...svých šťastných štěněcích časů...má ji tak ráda....už před kulaťákem (před koněm) u Interspáru v Mostě hlasitě dává najevo svoji radost...a Nela přizvukuje...

...čas plyne moc rychle ...a když bylo jasné, že po trimování musíme rychle naskočit do auta a ujíždět směr... zpět Praha ...nebudeme prostě fotit krásně upravené Holynky....řekla jsem si, že doma tak učiním...jenže...ne, že bych to co nejdřív neudělala....příroda chtěla a Holynky začly hárat...obě najednou !!!....a tak spíš než dokonalých postojů ... jak se na členky chovatelské stanice patří...nabízím fotografie plenkových....jak si hoví Nela

... a Holynka
...a jedna fotečka na závěr...tohle je jedna ze Zojiných dandiček...Packa ... no není nádherná ?

6 komentářů:

  1. Holynky jsou krasavice v tech tangach :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. VŠE MOC DOBŘE CHÁPU! NAŠE ÁJINKA MÁ TAKÉ SVOU KADEŘNICI. NOVÝ STŘIH NÁS TEPRVE ČEKÁ A HÁRÁNÍ JE PRÁVĚ UKONČENO. PO ZIMĚ JE ÁJINKA TROŠINKU VYKRMENÁ, ŘEKLA BYCH, ŽE JE ZDRAVĚ PLNOŠTÍHLÁ.
    BĚHÁNÍ PO KOPCÍCH JI JISTĚ NEUŠKODÍ, UŽ SE TĚŠÍME NA SLUNÍČKO.
    PŘEJI HEZKOU NEDĚLI.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  3. Aranelko vidím, že nenecháváš nic náhodě k pěkné paničce ...upravená Holy i Nely. Taková dálka až do Mostu :-O. Nejvíc mě pobavily ty plenky, musela jsem rozkliknout, jestli se nemýlím..a byly to Pampersky :), holky budou v suchu!!

    OdpovědětVymazat