pátek 29. října 2010

Popiska



Ve čtvrtek jsme jeli s Holynkama do Černošic. Konal se tam popisný svod a byl to velice významný den naši Nelynky. Všechno dopadlo dobře a byla tím pádem zařazena do chovu. Nyní už jen najít krásného dandího kluka a Nelynka může mít krásné štěňátka.
Chtěli jsme vytvořit společnou fotku s ostatníma dandíma holkama, jenže ty naše ne a ne se zařadit :o(

Hodně jsme se těšili na Aininku a její Pardubickou rodinu. Aini je sestřička naši Nelynky a jejich společná máma je naše Holynka :o)
Měli jsme ze setkání velikou radost. Je to veliké štěstí umístit štěňátko do tak skvělé rodiny. Aininka je opečovávaná a milovaná všemi členy rodiny.Obě sestřičky si pěkně spolu hrlály a připojila se i Vlaďky Tessinka.

A my ostatní jsme si užili té dandí lásky, jsme do nich blázni :o)


A nejmladšího dandího klučíka si nejen Klárka ale i my ostatní pěkně pomazlili

Ale nejen dandí lásky ale došlo i na rady porady od nejpovolanějších. Do Černošic přijela i Zojka, služebně nejstarší chovatelka u nás v ČR. Chystá se na krásnou cestu do Skotska....
...do sídla spisovatele sira Waltera Scotta. Zde jsou kořeny plemene, které tolik milujeme, Dandie dinmot teriery.
Sir Walter Scott..

A tady Vlaďka a já, fotka pro Vás, naši blogařskou rodinu :o)

4 komentáře:

  1. Krásné fotky, to muselo být fajn, dandí setkání:-) Holky, moc vám to sluší!

    OdpovědětVymazat
  2. Liduško, bylo to moc milé setkání.Musím říci, že jsem mezi vámi zapomněla na na své pracovní trable a opravdu jsem si odpočinula! Tohle musíme dělat častěji! :o) a propos vypadáš úžasně! :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Tedy lidu..fakzt jsi úžasně zhubla!

    OdpovědětVymazat
  4. Ti jsou nááádhernííííí. Myslím, že by se Jeníčkovi u vás mooc líbilo. Jednou si takového taky chceme pořídit... Super fotky!

    OdpovědětVymazat