pondělí 20. února 2012

Pořád jenom Michalka....

 ....říkají maminky ostatních vnoučat.  A přitom právě ony omezují jejich kontakt s námi. (krom Toníka...ten si k nám dojde kdy se mu chce, nebo chceme a potřebujeme  my :o) )
A důvod ?...tak třeba dnešní je přímo život ohrožující...Sofie konzumuje u nás  bonbony....a ty jsou rakovinotvorné.
No a protože Pepovi nějak nebylo celý týden dobře, neriskovali jsme, že se ze setkání taťuldovi z vlastní dcerou zvedne tlak tak vysoko, že to s ním praští. Zvolili jsme pohodlnou cestu a na ní  přestáváme bojovat s větrnými mlýny.
Jo a užíváme si Michalku, jenom Michalku.... zdá se, že její rodiče se v tomto ohledu těší  dobrému psychickému zdraví...a pro ně je  malá reportáž z dnešního dne
Co děláš Míšo?....čtu Šruta

 Došli zásoby a tak vyrážíme směr nákupní centrum....
 ...v dalším se  i najíme.....
 ....a najdeme pokoj snů....
 ...zdržíme se...a tím pádem musíme návštěvu kina odložit na zítra....
...ještě se babička neudržela a v prodejně foto vyzkoušela jeden objektiv....a mazali dom, večer nás navštívil Tom s Evičkou :o)

12 komentářů:

  1. A dobře to děláte, že pořád jenom Michalka....
    Jen kdyby to tak nemrzelo, viď.

    OdpovědětVymazat
  2. Miška je úžasná. :-)
    A koukám, že má v Ikei ráda stejný mandlový dortík jako já. Dnes jsem ho také měla. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ach, bonbony..občas jeden přece nezaškodí. A babičky jsou od toho, aby rozmazlovaly. Škoda, že ti nemohu posílat své děti na víkend. :-P

    OdpovědětVymazat
  4. my jsme i strašní rodiče...dáváme bonbóny..strašně se obávám, že n ejvíc rakiovinitvorná je řlučovitost...ubližuje tělu víc jak bonbóny..takže...

    OdpovědětVymazat
  5. Taky tvrdím, že vychovávat mají rodiče a prarodiče rozmazlovat. Naše děti, když přijdou k babičce a dědovi, první zamíří ke krabici s bonbony!

    OdpovědětVymazat
  6. Michalka se měla báječně. Je dobře, že jste si to užili.
    něco změnit žel nejde..

    OdpovědětVymazat
  7. Ach jaj :-(. Nemám slov.Čas s babí a dědou má být čas pokoje,smíchu,radovánek a...sem tam i ten bonbon.Proč ne ?!

    OdpovědětVymazat
  8. Milé ženy, nemám potřebu se omlouvat, že dávám dítěti bonbony. Já je opravdu dávám, snažím se kupovat ty v drogerii bez barviv a nebo v MaS pouze bílé...jenže, téměř vždy je podávám po jídle. A na rozdíl od maminky u nás nevečeří z mističky esíčka...budiž mi to ke cti. A jen toliko...že kdo chce, hůl si najde...nebo tak nějak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My "požíráme" nejraději dinosaury :), někdy i pět kousků najednou (Majda).

      Vymazat
  9. s tou holí a bitím máš naprostou pravdu-ono kdybys bonbony nedávala, možná by právě to bylo tou holí :-(( achjo. No nic, třeba čas hrany obrousí...

    ... ale k Lichožroutům mám jen to nej... :-) Martina je tu sjíždí na CD a k Vánocům si moc přála i ten 2. díl (zelený). Povedená kniha- ostatně on Šrut je tak trochu zárukou kvality. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...čtenářka přečetla za dva dny téměř 100 stránek, tak myslím že ji to musí bavit. Po CD se podívám a určitě koupím i druhý díl, chtěla jsem jen počkat, jestli se bude líbit tento první...koukala jsem, že mají i plyšáky a dokonce prodávají i ponošky :o)

      Vymazat
  10. ano, já pro to byla v knihkupectví v Kaprovce, a tam měli celou sérii lichožroutských předmětů- ale Martina si vyrábí vlastní :-)) CD namluvila Bára Hrzánová-víc asi netřeba dodávat :-)) kdyby ti stačila jen záložní kopie, donesu :-)

    OdpovědětVymazat