pondělí 6. února 2012

Černobílým TV....

...je už dávno konec. Dokonce těm barevným, co zabírali dobře půl obýváku. I my  věru máme Vieru, visí si na zdi a nikde nepřekáží.
Pepa v těchto dnech neodolal výhodě v nabídce a tak je naše domácnost obohacená dalším ovladačem (Nelynko fuj)...a krabicí. Lichotivé je, že součásti bude i přerychlý internet. Ovšem výběr programů těch nových není lichotivý k mé osobě. Jak by mohl, když sportovní fanda vybíral onu nabídku sám. No, zkusím doufat, že bude rád, když se tuatam objevím doma a nebudu obracet oči v sloup a hlasitým hekáním mu rušit fotbalové hráče.
Pokusil si mě udobřit nabídkou dokumentárních pořadů. Těch o přírodě, zvířeně.
No ano to je pěkné a ráda se u žehlení podívám na zvířátka. Ale  co s Holynkama??...ptám se oprávněně. Ahaaaa...zní souhlasně. Naše Holynky jsou sice vděčné divačky,  způsobně vysedávají na gauči nebo jeho  opěradle....ale běda, když se tam objeví zvířátko...co zvířátko, stačí mravenec...nebo když naopak  uslyší dusot koní, i ten studiový...to si okamžitě uvědomí, že jsou tady nejen kvůli sledování TV, mazlení a debužírování ale také pro to aby naši domácnost pořádně hlídali...a činí tak pořádně hlasitě. Baf baf baf....
Hmm...ne že bych toužila po široké nabídce programů i když jeden z těch nabízených bych ráda. Ovšem není zadarmo a tak zvažuji jestli do toho jít nebo svou touhu vydýchat a  talentem Candice Olson se hýčkat třeba  na youtube.

Žádné komentáře:

Okomentovat