pátek 10. února 2012

7 pádů Honzy Dědka....

...je nově nalezený pořad v jinak námi oblíbené Malostranské besedě.

Naši kulturomilní přátelé opět nezklamali, doporučili nám Honzu Dědka a jeho pořad. I zkoukli jsme únorový program  a usoudili, že s takovými hosty bude večer minimálně příjemný. Ovšem, málem nebyl, páč jsme se řídili pokyny tak dokonale, že jsme dorazili pouhou půlhodinku předem ...chyba lávky narváno skoro jako na Barování...k tomu dvě velké kamery...činil se za nějakým účelem záznam.
Ale náladička výborná...místa zachraňuje pro nás Věra ze Sadské a potažmo dvě zbylé my pro Andreu ...prostě kulturomilci se sejdou i když to neplánují :o)
Večer byl opravdu povedený....nasmáli jsme se až jsme se za břicha popadali....

....už start byl vynikající ...to Pavla Tomicová alias kadeřnice Simona...na tu jsem se těšila strašně moc ...a nezklamala...její povídání a nakažlivý smích by klidně mohl pokračovat...myslím, že by utáhla v pohodě celý večer jen ona sama...a bavila by...je super....
 ....i považte ženy i provaz udělala ...to čumíte co? ...no je super...

Dalším hostem byl umělec....snad ho neurazím...do tohoto večera pro mě neznámý ...Krištof Kintera...moc zajímavé ho vnímat a samozřejmě jsem hned doma ještě v noci googlila jeho stránky a zjišťovala jak vypadají ty jeho pouliční lampy a paňáček co mlátí hlavou do zdi....tak co k tomu, že jeho jméno už určitě nezapomenu...a na výstavu, která se koná od 29.2.12 v Městské knihovně ...ve druhém  patře se půjdeme moc rádi podívat...
Poslední....přiletěl Sokol :oD...tedy Ondra Sokol...známý nyní z Partičky ale samozřejmě vnímáme ho jako herce navážno, překladatele...překládá si sám, jak říkal, aby mu to někdo jiný.... slušně  řečeno nezkazil..je režisér.....momentálně spolunapsal scénař ...a v roli jak herecké i té režijní budeme moct za rok dva hodnotit jeho dílo na plátně...od podzimu, milé fanynky ...točí film :o)
 
P.S. recept na zelňačku v předešlém příspěvku doplněn :o)

3 komentáře:

  1. Vaše kulturní zážitky docela závidím!

    OdpovědětVymazat
  2. krásný zážitek. Pavla Tomicová je mi moc sympatická - mám ráda, když z žen čiší ten správný temperament.

    OdpovědětVymazat
  3. Pavla je ´"ženy" :oD...opravdu skvělá

    OdpovědětVymazat