středa 23. června 2010

Bábiky

...závist jsme trochu pocítili, když jsme ráno přes plot zahlédli toto krásné ubytování. S bazénem. Jenže s Holynkama nás tam nechtěli ubytovat. Vůbec s pejskama nás nikde nechtěli. Až nakonec ve vile s honosným jménem "Baronka". Příjemní majitelé nechtěli po nás žádné poplatky za pejsky a navíc Holynky měly k dispozici pěkný kus trávníku. Závist se rozpustila a nastoupila spokojenost a to po celou dobu pobytu.
... když se jeden z nás koupal, druhý se s Holynkama procházel a prohlížel okolí termálů. Dole v pravo ten strom, to je prosím "muškátovník" :o))))))))

... Holynkám se moc líbila před vstupem do termálů fontána a kolemdoucím se líbily Holynky. A říkali " tie sú krásné ako báby. Ako bábiky" a mně poskočilo srdíčko. Tak dlouho jsem to slovo neslyšela. Pravda v mluvě s bratrem se nevyskytuje, o panenkách ani o bábikách se nebavíme :oD Takže Holynky mají krásné oči ako bábiky :o)

... a důležitá informace. Ppřed termálním koupalištěm sedává pod deštníkem babka. Má v ruce katalog a pokud nemáte ještě ubytování, sežene Vám ho :o)
... sobotní večeře. Do hospody se nám nechtělo. ...
...a to domácí víno se jmenovalo tramín červený. A vonělooooooo
A jeho chuť budeme cítit ještě hodně dlouho. Bylo vynikající.
... jednou z důležitého vybavení pro pobyt v termálech je tento deštníkoklobouk. Je skládácí a nepostradatelný pokud se rozprší. Akorát v něm můžete vypadat trošku jako dědeček hříbeček :oD

2 komentáře:

  1. Wau, úplně mi uniklo, že jsi na dovolence, krásné fotografie. Musí tam být nááádherně. Tak si to tam báječně užijte a odpočívejte a odpočívejte a ...... :o))

    OdpovědětVymazat