úterý 19. července 2011

Zámek Loučeň



...vybírali jsme z několika prázdninových tipů...nakonec s ohledem nejen na počasí ale i na možnost vzít sebou Holynky jsme zvolili krásnou zahradu u zámku Loučeň.
Nachází se zde labyrintárium ...a byl to skvělá nápad...holčičky se vyřádily, vyběhaly...a Holynky sic na vodítku ale taky si pěkně provětraly kožíšky...prostě žádná nuda












...panenka Jiřík jel taky ...i posvačil :o)




...to byla vůně...prostě levandulová ...











...doma honem do škopku ... jo jo každá rozumná maminka v době odstávky teplé vody odveze děti k babičce :o)))...tak honem nahřát vodu a pořádně vydrbat...asistuje i děda aby babi mohla vymrsknou pár palačinek...pro Michalku se šunkou a pro Sofinku s čokoládou a šlehačkou..děda ochutnal obě :o)

5 komentářů:

  1. KRÁSNÉ PRÁZDNINOVÉ RADOSTI.
    PŘEJI POHODIČKOVÉ DNY.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsme tam kdysi byli a moc se mi to líbilo...
    PS: závidím holkám babičku i dědu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné fotky. Je vidět, že jste si to užívali.

    OdpovědětVymazat
  4. krása..to focení ti jde...odstávka mě štve, to ti musím řci.. dala bych si tu se šlehačkou ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Aranel, musím sa priznať, že si Tvoj blog dávkujem ako veľmi dobrú knižku na pokračovanie. Čítam nárazovo niekoľko mesiacov a kochám sa. Mohla by si sa živiť písaním, Tvoje články sú hlboké, pestré, živé. Užívate si život plnými dúškami, napriek zložitým rodinným vzťahom to v Tvojom podaní vyznie pozitívne.
    Prajem veľa kásnych chvíľ s milovanými, ŽITE naplno.
    Premeškala som on-line Tvoje krásne okrúhle narodeniny, tak Ti teraz, keď už si na ne aj zabudla, prajem všetko najlepšie, veľa lásky, šťastia, radosti. A tým uzavretým v okolí "prozření", nech sa rodinné cesty spoja.
    Našla som si aj aprílové ocenenie, zo srdca ďakujem.
    Obdivujem Tvoje nádherné momentky. L

    OdpovědětVymazat