neděle 25. září 2011

Vražda za oponou

je nový muzikál v hudebním divadle Karlín.

Pokusili jsme se zahodit za hlavu pár nemilých starostí, které nás v posledních dnech tíží....popravdě abychom neseděli doma a nezabývali se myšlenkou, kde jsme udělali chybu...někdy viník neexistuje ale paranoia bohužel ano.
Využili jsme nabídky HDK a nakoupili vstupenky se slevou....až někam na bidlo....abychom nakonec seděli v přízemí... řada č. 8. :o)

Co si budeme nalhávat, velkým lákadlem byl pro nás Ondra Brzobohatý.
My pro tohoto skvělého muzikanta máme slabost a aby ne....moc dobře a zblízka(zejména z Barování v MB) ....si užíváme jeho vrchovatého talentu.
V muzikálu tedy nezklamal....(může on vůbec někoho zklamat?...:oD)...navrch překvapil tím, že v představení tančí. ...a docela prima.
A ještě jedna lahůdka pro dámskou část jeho příznivců....holky určitě vás bude zajímat i další detail...zdá se, že Ondra zeštíhlel ...shodli jsme se na tom o přestávce s barující pani Věrou...no jo, potkali jsme se ve foyer :o)

V roli Carmen Bernstein ....trošku těžkopádně ...(čerstvá držitelka průkazky ZTP :o) ) Hanka Křížková....ovšem jejímu hlasu a zpěvu se vytknout nedá nic.
Sladká je Zuzana Norisová ale jestli by náročný divák hledal v tomto představení skvělý zpěv, tanec a zjev ....tzv. par excellence v jedné osobě...jistě by vše našel v Monice Absolonové.

Představení jsme tedy shlédli....i přesto, že tento žánr není našim šálkem čaje...a k žádnému mrazení v zádech nedošlo....ale bavili jsme se, zejména v závěru (je to kýč jako prase....:oD)

Nedalo nám a domýšleli jsme ....jaké by to asi bylo, kdyby roli Oscara Shapiro mohl přijmout Filip Rajmont...bylo by to.... prostě úžasný a straaašně vtipný !!!!
A tak budeme doufat, že snad časem....někdy se v této roli objeví a to bychom ještě jednou určitě šli....v takovém případě moc rádi :o)

A jedna douška pro ty, co se chystají navštívit HDK....tohle divadlo je nádherné....skvost....kloním se před umem a šikovností lidí, kteří toto divadlo budovali ale i znovuvybudovali...máme v živé paměti škody, které natropili povodně....myslete prosím na to až se budete chystat na představení....a nechte prosím doma kecky, trika i jeansy....zkuste svůj zevnějšek přizpůsobit prostředí ...buďte kultivovanější ...a nebo ....nebo raději zůstaňte v hospodě.

4 komentáře:

  1. Vy se taky neumíte nudit doma co, :-)
    A ohledně tvýho dotazu, napiš mi na babscz1zavináčseznamtečkacz.

    OdpovědětVymazat
  2. Áách, vy obyvatelé velkoměsta, jak vám závidím tu kultůru !!!

    Jaromila

    OdpovědětVymazat
  3. počkáme, až se to pořádně naučí :-), a pak taky vyrazíme! počkám ještě na další doporučení-zatím mám 2 kladná.;-)

    OdpovědětVymazat