středa 14. prosince 2011

Vánoční barování

 ... beru Temného anděla (už dlouho mě láká z  knihovny) a pádím do Malostranské besedy. Musím být první, je to už takový můj sport...chytit co nejlepší místo. A to se povedlo, jsem první...ovšem moc toho nepřečtu v závěsu přichází Alena (Andy maminka)...Andrea..pár cizích a nakonec i moje Žena s odstupem i Muž a Pepa...to mi činí radost největší...bavit se spolu s mými dospělými dětmi :o)
Co se nepovedlo, že i když místo k sezení bylo relativně dobré, moc dobře jsme neviděli....ono taky přes takového VIP hromotluka to prostě nešlo....a tak se nakláníme celý večer napravo a nalevo a ti za námi taky musí být odvázaní...prostě takový Barovací mazec.

Účinkujících bylo hojně a výborně jsme se bavili od první vteřiny, protože rychlý nájezd v podobě nahého Filipa ... oděného pouze do pleny a jeho (Makroupulovské) pohyby ne nemohlo nikoho nechat v klidu. Ovšem na Lucii Šoralovou v posledním stádiu těhotenství, která v dejme tomu trošku výstředním kostýmu tančila s touhou otočit miminko do požadované polohy...to byl jak se odnedávna říká pohled pro bohy. Tak doufáme, že bude všechno v pořádku a přejeme hladký průbeh porodu a pevné zdraví mamince i miminku.

Vesele a ve vychytaných kostýmech bavila i Martina Bártová. Tá by měla z přípravy na představení vždy dostat jedničku!!!

Barování, jak už je za poslední tři kusy zvykem, končila cikánská muzika. Tentokrát bez houslí. Nechci říct, že chyběl Lavička ale housle ano. A někdo by mohl namítat, že chyběl basák :oD  (pro ty co neví, tak basák byl někdy na zářijovém barování spoečensky unaven a pěkně se o tu basičku opíral a hrál i když už nikdo nehrál :oDDD) 
Jestli španělské rytmy nám pěkně rozproudili krev tak  balkánská   Ederlezi pohladila po duši, padla i vzpomínka na ruský film Cikáni jsou do nebe. Cikánské hudbě neodolala ani Věrka Nerušilová...vyskočila na pódium a zapěla Duj duj duj duj dešuduj....Nezbývá než se těšit na videa u Wlčice :o)
Nemám ještě vše zpracované, možná ještě přidám nějaku fotku a možné také je, že ještě něco napíšu..k věci:oD...nyní běsním v kuchyni...ruka spálená na třech místech...mám dokonce jednu skvrnu ve velikosti mexického dolaru :oDDD.. příští rok budu z toho důvodu dělat jen a jen nepečené.

Ale  ještě jedna věc k Barování. Vždy si říkám, že ještě aspoň jednou a pak pauza...a to samé si opět říkám nyní, ještě aspoň jednou a pak třeba pauza  :oD ...tak se podívejte na pár foteček ...

Filip Kaňkovský doprovázel Báru Polákovou





osvícený doprovod Martiny Bártové

Na vánočním barování se vybralo něco kolem 35.000 kč...putují do Motolské nemocnice na dospělou část onkologie

2 komentáře: