neděle 11. prosince 2011

Mínus 444kg tuku



Po celou dobu,  jsem na krmení Mišelína sama. Sama pokud nepočítám své virtuální kamarádky...přítelkyně v hubnoucím běsu na stránkách www.stob.cz., které nejednou dobře poradili, pomohly.
A ne jedna měla touhu poznat se osobně. I stalo se tak včera v jedné hospodě na Smíchově (reklamu dělat nebudu, páč obsluha nestála za moc a jídlo přesolené..ani ten příjemný interiér se starým harampádím to nezachránil).
Sešly se hubňulky z celé ČR a dokonce jedna přicestovala z Banské Bystrice.
Vyměnili jsme si zkušenosti, probrali cvičení, ....vyslovili svoje pochybnosti, svěřili svoje nejčernější sny (nejhorší,  že jste se probudili a kila jsou zpět brrrr)chválili členy našich rodin, ve kterých máme oporu (nejeden se i přidal)...smáli se reakcím našeho okolí (třeba po zhubnutí 25kg nejen mě řekla kolegyně "hele, ty jsi nějaká jiná....nemáš nový účes ?"....nebo oblíbená otázka "nejsi nemocná, že ne?" :oD...nejsem, byla jsem a nyní žiju zdravě )..a také tomu, jak nám po úbytku váhy padali i spoďáry :oD...

Naše důležité pravidlo...když už zhubnete a oblečení na vás začíná plandat, neodkládejte ho na "horší časy"...ale honem rychle se ho zbavte!!!!....pravidlo můžete porušit pouze jedním  fujtajblovým kouskem, kterým si v případě nouze připomenete kam kráčíte. A tak nám jedna z nás svůj fujtajblík předvedla...její pyžamo :oD

Dle dobrůtek na stole (a to mám vyfocené i zmrzlinové poháry :oD) by si nikdo nemohl ani ve snu myslet, že při počtu 26 kusů ženských jsme dohromady zhubly neuvěřitelných -444kg tuku....tj. 17,07kg (v průměru) na jednu krmičku Mišelína.

A tak moc děkuji Áje, za zorganizování akce. Vyrobila pro nás čokoládové bonbóni (její specialita) :o) ale i diplomy pro ty z nás , které se někdy v říjnu zavázali k svému osobnímu dosrazovému úbytku váhy a splnili toto předsevzetí.(já diplom nedostala...já se jen tak v duchu pro sebe sama zavázala, že když už nezhubnu,  tak alespoň podržím váhu ...a tak se stalo :o))



A tady něco pro vás milé dámy (páni), kteří si myslíte, že se to nedá....náš vzor č. 1...tahle naše skromná spolubojovnice zhubla neuvěřitelných 71kg (bez bandáže žaludku, bez prášků a hubnoucích (zázračných) preparátů...pouze změnila svůj životní styl...ke své nové váze se,  jak ona sama říká,  projedla a taky procvičila. A protože její váhový úbytek se rovná jedné živé Áje...tak Ája se stává naší  novou měrnou jednotkou...tak co, troufáte si po Vánocích zhubnout jednu Áju? :oD

5 komentářů:

  1. To je úžasné! Obdivuji vytrvalost a pevnou vůli všechn zúčastněných!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Náádhera. Jste úžasné holky.
    Áju bych zhubnout nechtěla, ale pár kg by neškodilo. Krásnou neděli.

    OdpovědětVymazat
  3. jste mi neskutečnou inspirací.. večně začínající Lucka

    OdpovědětVymazat
  4. To se mi líbí adržím palce..Áju asi nedám:-(

    OdpovědětVymazat
  5. Aranelko, nadhera a velka gratulace Vam vsem. Aju zhudnout nemuzu, pak bych tu skoro nebyla, ale par kilo dolu jeste musi jit. Po vanocich se do toho zase pustim a po tehle motivaci to dolu pujde, musi.
    Hezky den, Katerina

    OdpovědětVymazat