pondělí 15. srpna 2011

V dandím táboře....

...v chovatelské stanici Z Roxburku Sun nás vítala nejmenší členka teamu ..Mini Minna....nedávno přicestovala z dalekého Finska...a je prostě ...k umazlení :o)
...zatím co budeme na cestách, budou Holynky prázdninovat zde u Zojky...
...s ostatními dandími kamarády a kamarádkami....
...pohled není do vězení :oDDD...ale malá branka odděluje obývák od kuchyně....
...a tyhle dandí oči nijak netrpí...pokud nepovažujeme za utrpení čekání na hozený mlsek :o)
...a čekání až přestane pršet.....
...pak se všichni rozeběhnou ve veliké oplocené zahradě....
....budou dovádět a prožívat svá dandí dobrodružství....i jedna Irská Glen dáma...zvaná Kelišová :o)
...krásný Velíšek...Nely kámoš...

.......................................................
O téhle fotce jsem hodně přemýšlela, zdali ji zveřejnit...nakonec ji sem dávám pro pobavení :oD...a taky třeba pro ty, co si myslí, že se to nedá...tak vězte, že dá...a za jak dlouho?...nooo, než se rok sejde z rokem :o)


Jedeme tedy na dovolenou...nedřív směr Černá Hora...Ulcinj....po pár dnech lenošení se plánujeme vydat na dobrodružnou výpravu směr Albánie......těšíme se na přírodu, sladkovodní jezera...i moře...konzumaci čerstvých ryb...a snad uslyšíme alespoň zdáli tradiční hudbu....fotit budu, dokonce novým sklem, tak snad něco bude schopno k zveřejnění....(tímto děkuji mému muži za dárek ...vyrazil mi tím dech....a zničil moji chandru z posledních dní ....Tom se sice na tuhle značku moc netvářil ale neboj Muži, tenhle můj nový Tamron objektiv bude super,,,bez vad :o)

...Mišelína sebou na dovolenou neberu...dlouho jsem přemýšlela o tom, kolik si dovolím....kilo nebo dvě nahoru??...vzhledemk tomu, že s posledním kilem a půl bojuju od května...už to není co to bývalo....já ho tlusťocha prostě nechávám tay...vážit se nebudu...i když jsem fakt vážně uvažovala, že si přibalímváhu sebou...nevzala...vymyslela jsem to následovně...pořádně jsem se proměřila a přibalila krejčovský metr sebou...plánuju se prostě nevyžrat :o)

Mějte se tady krásně, bájově...všechny Vás moc zdravíme již z cesty za sluncem a dobrodružstvím

P.S. moc jsem toho v poslední době nestíhala...ale vložila jsem dva příspěvky...jeden květnový z oslavy mé 50..v kruhu rodiny ....a jeden červnový z Florencie...na příspěvky Řím a Vatikán musíte počkat ...až se vrátím :o)
Posted by Picasa

13 komentářů:

  1. Bravó,bravó.....neskutočná premena....pán manžel má úplne novú manželku....nachádzam sa niekde úplne na začiatku takej cesty a veľmi by som si priala o tom podebatovať....
    želám krásnu a pohodovú dovolenku a samé plusové zážitky
    Eva

    OdpovědětVymazat
  2. jste kočka, klobouk dolů!!!
    Dovolenou si užijte, o Holynky bude očividně báječně postaráno :)

    OdpovědětVymazat
  3. Přeji krásnou a vydařenou dovolenou se spoustou zajímavých zážitků. Möc se těším na fotky.
    A foto "pře - a po" - k tomu nemám slov. Naprostou úžasné, hluboce smekám!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem psala několikrát, hluboký obdiv a na dovolené si to užijte...

    OdpovědětVymazat
  5. Šťastnou cestu...vypadáš báječně!!

    OdpovědětVymazat
  6. Týýý brďo. Inspirace veliká.

    OdpovědětVymazat
  7. No opravdu zírám, je z vás nádherná šmrncovní ženská!!! Přelouskala jsem teprve teď zpětně všechny vaše články v blogu a musím říct, že nejen krásná slupka, ale i báječná duše človíčka s kouzelným pohledem na život svůj i život kolem sebe.Přeji krásnou dovolenou.

    OdpovědětVymazat
  8. Ano, ano, musím potvrdit, že i naživio si obohatila můj okruh milých lidí, které mám moc ráda..a zítra, zítra zedy už faktt začnu taky krmit...

    OdpovědětVymazat
  9. Zkouším to, a nevím jestli to půjde. Ten Zojčin psinec je něco úžasnýho, tolik krásných očí najednou...ale můj hluboký obdiv a velikábskou poklonu máš ty....za tu trpělivost která růže přináší, v tvém případě však odnesla spoustu nechtěných kil. Budem o tom muset dát řeč:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Budu se opakovat, ale což.
    Smečka pejsků je nádherná a čupr děvče jste i Vy, včetně účesu ala vrabčí hnízdo. Držím palce, ať se Vám podaří přestříhnout provázek u joja.

    OdpovědětVymazat
  11. Ti pejsci jsou náádhernííí, mají krásná očička. A přeměna úúžasná. Přeju krásnou dovolenou.

    OdpovědětVymazat
  12. Ježkovi voči, hafušové jsou přímo k zezrání ;) Aranelko, děsně moc Ti to sluší, moc Tě obdivuji, že jsi to zvládla.... Krásnou dovolenou ... ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Fotka s pejsky za ohrádkou nemá chybu. No a ty další, před a po -si už rovnou můžeš otevřít poradnu na hubnutí, ne?

    OdpovědětVymazat