neděle 1. ledna 2012

Vánoční koleda....

...byl odvážný počin.
Jenže trávit konec roku v noci na Florenci, je také odvážné :o).
Nedalo se ale nic dělat, leda odmítnout prosbu kolegy, na kterého padla letošní směna.
Souhlasila jsem, ostatně oslavy s koncem roku nejsou hitem naší domácnosti i s ohledem na Holynky.

Rozhodla jsem se trávit  konec roku po svém..než tedy nastoupím na noční směnu....kulturožroutsky :o)..koupila vstupenky do divadla Hybernia na odpolední představení... Vánoční koleda.

Klasický příběh Ch. Dickense jsme si před pár lety zopakovali 3D kině..jo tá pěkná klouzanda až se jednomu zatočila hlava....a dnes muzikálový počin. I když muzikál v pravém slova smyslu to nebyl.
Ale  odvážný počin  rozhodně ano. A to od Ondřeje Sokola, režiséra (i herce...jojo ta  Partička, kde se na jeho kouscích bavíme...naposled špunt od od šampusu :oD).
Vměstnat do klasického příběhu současnou hudbu ale navíc hned tři žánry.  Ale jelikož můžu rockového Davida Kolera, který působil tak...příjemně Stingovsky .... Szidi Tobias s jejími šansony a zvláštní hlas, byla až magická....a opravdu nic proti hlasu  Maryny Vyskvorkyny a jejím áriím. Bylo to osvobozující. Takové lámaní hranic ...ovšem bezbolestné, příjemné ..osovobozující.
A ....málem jsem zapoměla na vynikající herecký výkon Karla Rodena...on snad toho lakotu Scrooga nehrál..on ním prostě žil :oD ...a Ivanka?...Ivanka Chýlková nás překvapila příjemným projevem i zpěvem (zejména Pepa byl z ní nadšený ...inu velká holka :oD)

Pak už jsme si došli na kousek lososa se zeleninou zde  a šupky hupky končit starý a vítat nový rok,  do práce.

2 komentáře:

  1. Milá Aranel,
    přeji ti krásný nový rok plný pohody a klidu.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  2. Pokojný a šťastný nový rok Aranelko..vám všem!

    OdpovědětVymazat