čtvrtek 8. března 2012

O lásce....

....v divadle Palace.
Po Vánoční koledě přímo na Silvestra 2011.  jsme měli chuť užít si hereckého umění...komika v kůži zločince.... Karla Rodena... opakovaně.
Hledali a našli představení ...O lásce... se snadno zapamatovatelným termínem 8.3., kdy se slaví  svátek žen.  Děláme si legraci, že slavíme už všechno...ale slaví se nejen u nás tak proč ho míjet  :o)
Vtipné a hodně akční představení  s rychlým nástupem. Karel Roden s pěkně vycpaným pupíkem vyhlíží na jevišti ještě vtipněji. Jeden si uvědomí jak kila v určitých partiích člověka promění ale důležité je , že jeho smysl pro humor pospolu s hereckým uměním je záruka skvělé zábavy. Jana Krausová se nenechala zahanbit.... skvělí parťáci nejen v životě. Představení vřele doporučujeme....třeba v jiném termínu.
Za zmínku jistě stojí děkovačka. Pan Roden si přinesl v podpaží svého opravdového a živého Jack Russla...při další děkovačce přiběhl ještě jeden a oba se evidentně na jevišti cítili moc dobře, vesele pobíhali a očuchávali obývakový stůl s dobrůtkami a opět pobíhali za svými páničky. Naše pejskařské dušičky plesali...moc milá a krásná improvizace na závěr.

2 komentáře: