úterý 31. května 2011

Shopování se Ženou....

...a malé posezení v kavárně rušného nákupního centra....občerstvení nepatřilo k těm levným ale zato množstvím obsluhující personál nešetřil...ani úsměvem....latté i muffin obřích rozměrů i nám vyloudil úsměv na tváři ...a jak jsme si pochutnaly :o)
...byla to světlá chvilka v tomto týdnu....jak já si toho považuju....mít ve své dospělé dceři přítelkyni..tak dobře mě znáš :o).....povídat si a s důverou rozebírat i vážné témata, vzájemě se podržet ...podpořit...a taky si udělat radost novými hadříky....snad se ti opět povede udělat si čas ...budu se těšit :o)

středa 25. května 2011

Bublování aneb....

...jak si Michalka se Sofinkou hezky hrály :o)






úterý 24. května 2011

Nové šelmy v Pražské ZOO







V Pražské ZOO





















Poprvé po "O"




...šla dnes Sofinka ze školky.
Přijeli jsme pro ni...jásala.......cestou jsme domluvili, že vyzvedneme i Mišku a uděláme ji jednodenní prázdniny....jásala taky .... Žena nás obdarovala ...dvě obří tašky oblečků a bot pro Sofinku....to jsme jásali my s Pepou....u nás doma pak Michalka krásně bublala s bublifuku ...a Sofi bublinky chytala....vše krásně zfotodokumentováno...hrála jsem si s jedním z narozeninových dárků ...Cokin držák...filtr... jneže .....omylem jsem pak celou kartu vymázla a fotky z celého dne jsou fuč ....
...a tak vkládám fotky z večera.... řízené zejména pro Sofinčinu maminku aby v klidu usnula....protože Sofinka s tím problém neměla...usnula po pohádce o Popelce.... :o)









neděle 22. května 2011

Děkuji....

...Pepovi, dětem a přátelům za květiny a dárky ....oslava byla povedená a já budu mít díky vám krásné vzpomínky.....







...a těším se někdy příště s Vámi všemi....zvlášť i dohromady :oD